DESPRE NOI: SC GEOTOPOCAD PROIECT SRL

       S.C. GEOTOPOCAD PROIECT SRL - societate specializata in lucrari de CADASTRU/INTABULARE – TOPOGRAFIE -  GEODEZIE  , pe tot teritoriul tarii, dispunand de un personal bine calificat in domeniile de activitate.

       Specialistii nostrii sunt ingineri, atestati de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara(ANCPI), care au participat la realizarea unor obiective de mare anvergura si importanta in infrastructura si cadastru general. Pentru o buna desfasurare a muncii avem la dispozitie aparatura topografica de inalta precizie si performanta precum si softuri de ultima generatie pentru prelucrarea datelor culese de pe teren. Cunostiintele dobandite dea lungul timpului de echipa de conducere au fost implementate cu succes si am format un colectiv puternic, capabil sa raspunda si sa rezolve orice problema din domeniul de activitate.

       Pentru a putea „vorbi aceeasi limba”cu BENEFICIARII, a realiza si solutiona in mod corect si intr-un timp scurt lucrarile, S.C. GEOTOPOCAD PROIECT SRL ofera consultanta de specialitate gratuita. BENEFICIARUL este informat cu privire la actele necesare executarii lucrarii, la solutia optima pentru rezolvarea lucrarii, timpul de executie si costurile reale ale lucrarii.

       „Clientul nostru este stapanul nostru” de aceea prin profesionalism incercam , identificarea corecta si cat mai precisa a nevoilor BENEFICIARULUI , rezolvand  problemele acestuia intr-un timp optim si mentinand in permanenta legatura cu el .
     
Datorita complexitatii lucrarilor executate pentru diferite obiective din tara, necesare studiilor de fezabilitate si proiectelor tehnice pentru accesarea FONDURILOR STRUCTURALE, personalul s-a specializat in efectuarea masuratorilor topografice pentru modernizarea infrastructurii rutiere, alimentarea cu retele de apa si canalizare, masurarea su trasarea statiilor de epurare.

Lucrari de infrastructura realizate:PORTOFOLIU

Click aici pentru a vizualiza intregul portofoliu de lucrari realizate